Tukar-Je CARnival myTukar di Puchong South dari 12-14 Jan 2024 — diskaun hingga RM8,888 untuk kereta


Tukar-Je CARnival anjuran myTukar bakal berlangsung dari 12-24 Januari 2024, bertempat di Puchong South Retail Experience Centre. Ada sesi pandu uji kenderaan melalui halangan slalom, kereta myTukar Certified yang dipamerkan atau datang untuk mengenali pakej badan dan cat oleh Carro serta tawaran myTukar Insurance — anda akan menikmati pelbagai tawaran dan promosi daripada myTukar bernilai lebih RM1 juta.

Beli kereta daripada myTukar dan nikmati:

  • Diskaun sehingga RM8,888 untuk kereta terpilih.
  • Hadiah termasuk baucar diskaun RM35% untuk Pakej Badan dan Cat oleh Carro Care, diskain 10% untuk pakej Penyelenggaraan Kenderaan Carro Care, diskaun 10% untuk memperbaharui insurans serta kad Touch n Go kustom bernilai RM50.
  • Peluang untuk memenangi hadiah cabutan bertuah seperti Sony Playstation 5, Nintendo Switch, Apple Watch, Apple Airpod, dash-cam dalaman kenderaan dan banyak lagi ketika membeli kenderaan myTukar Certified yang akan diserahkan dalam masa 14 hari.

Kunjungi mana-mana pusat pemeriksaan myTukar di seluruh negara (tidak tersedia di myTukar Puchong South Retail Experience Centre) jika anda ingin trade-in kereta anda. myTukar akan melanjutkan sebahagian tawaran istimewa jika anda menjual kereta anda sepanjang Tukar-Je CARnival.

Apa yang perlu anda lakukan ialah serahkan kereta anda yang akan dinilai segera. Jika anda menjual kereta anda dalam masa 24 jam selepas diberikan sebut harga, anda akan nikmati tawaran tambahan.

Jual kereta kepada myTukar dan nikmati:

  • Baucar diskaun 35% untuk pakej Badan dan Cat Carro Care.
  • Diskaun 10% untuk pakej Penyelenggaraan Kenderaan Carro Care.
  • Diskaun 10% untuk memperbaharui insurans.
  • Peluang untuk memenangi hadiah cabutan bertuah seperti Sony Playstation 5, Nintendo Switch, Apple Watch, Apple Airpod, dash-cam dalaman kenderaan dan banyak lagi ketika anda menyerahkan kenderaan untuk diperiksan dan menjualnya dalam masa 24 jam selepas diberi sebut harga.

Anda juga akan menikmati lebih banyak tawaran ketika servis dan memperbaharui insurans kereta anda melalui jenama ini.

Carro Care:

  • Diskaun 35% untuk pakej Badan dan Cat berserta baucar kredit RM150.
  • Diskaun 10% untuk pakej Penyelenggaraan Kenderaan, serta minyak enjin dan penapis minyak percuma.

Insurans:

Nikmati diskaun 10% tambahan ketika anda memperbaharui insurans kenderaan dengan myTukar Insurans. Dapatkan sebut harga segera melalui servis insurans baru myTukar, yang membolehkan anda untuk mencari dan membandingkan sebut harga oleh pelbagai penyedia insurans seperti Takaful Ikhlas, Takaful Malaysia, MSIG, Allianz, Zurich dan AIA.

Servis berkenaan termasuklah pembaharuan cukai jalan segera serta pengiraan NCB (No Claim Bonus). Dengan platform insurans myTukar, anda boleh merancang pelan insurans yang bersesuaian dengan keperluan anda.

Jangkakan lebih banyak keseronokan!

Bukan karnival namanya kalau tiada aktiviti menyeronokkan untuk anda dan keluarga. Bawa keluarga anda dan berhibur dengan konsert mini yang menampilkan beberapa artis tempatan. Anak-anak juga boleh mengalami sendiri bagaimana menjadi pemandu yang bertanggungjawab di Sekolah Memandu Kanak-kanak myTukar, dan mereka boleh memandu kenderaan elektrifikasi dalam litar khas dan akan diberikan lesen memandu eksklusif!

Dan, jangan lupa untuk segarkan tenaga! Makan dan minum dengan hidangan jalanan yang disediakan, penuh dengan hidangan tempatan daripada pelbagai penyedia trak makanan yang terlibat.

Berkunjunglah ke Tukar-Je CARnival myTukar di myTukar Puchong South Retail Experience Centre dari 12-14 Januari 2024, dari 10 pagi hingga 7 malam setiap hari. Untuk maklumat lanjut, layari laman web myTukar.

myTukar Puchong South Retail Experience Centre
Lot 14225, KM 3.8
Lebuhraya Damansara–Puchong
47100 Puchong, Selangor.

Google Maps
Waze

*Semua promosi tertakluk kepada terma dan syarat.

Source link

Denial of responsibility! galaxyconcerns is an automatic aggregator around the global media. All the content are available free on Internet. We have just arranged it in one platform for educational purpose only. In each content, the hyperlink to the primary source is specified. All trademarks belong to their rightful owners, all materials to their authors. If you are the owner of the content and do not want us to publish your materials on our website, please contact us by email – [email protected]. The content will be deleted within 24 hours.

Leave A Reply

Your email address will not be published.