Pusat 3S Isuzu Temerloh telah dilancarkan


Isuzu Malaysia baru sahaja melancarkan pembukaan cawangan Pusat 3S Isuzu Temerloh, Pahang, yang telah dipertingkatkan. Pusat 3S yang dikendalikan oleh Pacific Motor Sdn Bhd ini menampilkan identiti korporat Isuzu Malaysia yang terbaharu serta menyediakan kemudahan jualan dan lepas jualan untuk memenuhi keperluan pelanggan Isuzu yang jumlahnya semakin bertambah di sekitar kawasan berkenaan.

Dirasmikan oleh Ketua Pegawai Operasi Isuzu Malaysia, Shunsuke Okazoe, yang turut berkata pihaknya yakin dengan adanya kemudahan baharu tersebut yang sarat dengan ciri moden dan lengkap ini mampu memenuhi keperluan pelanggan, baik yang sedia ada atau untuk tahun-tahun ke hadapan.

“Isuzu telah menembusi pasaran Malaysia dengan cara tersendiri, tidak hanya berkaitan jualan tetapi juga dalam membangun reputasi kami sebagai sebuah jenama yang mementingkan penawaran kenderaan berkualiti tinggi, yang boleh diharap serta inovatif.

“Pembukaan kemudahan baharu yang dipertingkatkan seperti di Pusat 3S Isuzu Temerloh ini akan memperkukuhkan lagi sasaran kami untuk memberikan pengalaman terbaik untuk pelanggan dengan jaminan untuk menepati setiap daripada jangkaan mereka,” kata Okazoe.

Pusat 3S Isuzu Temerloh telah dilancarkan

Pusat 3S Isuzu Temerloh meliputi kawasan seluas 7,000 meter persegi, membolehkannya memuatkan semua lori dan trak Isuzu yang datang untuk penyelenggaraan. Ia juga menyediakan enam ruang servis yang ada mampu mempercepatkan kitaran temujanji pelanggan, sekaligus membolehkan mereka mendapat semula kenderaan dengan cepat dan berlapang fikiran kerana mengetahui kenderaan Isuzu mereka sentiasa berada dalam keadaan yang terbaik.

Fasiliti baharu ini turut menyediakan ruang menunggu yang selesa, lengkap dengan hidangan ringan sambil pelanggan boleh juga mendekati model Isuzu D-Max terbaharu dalam ruang pameran nyaman berpenghawa dingin serta memanfaatkan panel maklumat digital yang mesra alam. Bagi mereka yang mencari lori untuk membantu perniagaan pula, perunding berpengalaman sentiasa bersedia membantu.

Pahang kekal menjadi lokasi strategik dan penting untuk Isuzu Malaysia dalam membantu trak Isuzu mendominasi 72% pasaran sejak Januari hingga Julai tahun ini, menjadikannya negeri No. 1 bagi perkongsian pasaran oleh syarikat. Jualan bagi model generasi ketiga Isuzu D- Max meningkat naik sebanyak 7.2% antara Januari dan Ogos tahun ini, menyumbang kepada penguasaan pasaran sebanyak 24.4%.

Pusat 3S Isuzu Temerloh terletak di Bangunan Tanjung Keramat, Batu 1 Jalan Mentakab dan beroperasi dari pukul 9 pagi hingga 6 petang setiap hari.

Nak jual kereta anda? Jual dengan myTukar.

Source link

Denial of responsibility! galaxyconcerns is an automatic aggregator around the global media. All the content are available free on Internet. We have just arranged it in one platform for educational purpose only. In each content, the hyperlink to the primary source is specified. All trademarks belong to their rightful owners, all materials to their authors. If you are the owner of the content and do not want us to publish your materials on our website, please contact us by email – [email protected]. The content will be deleted within 24 hours.

Leave A Reply

Your email address will not be published.